Qui som?

Amamanta és un grup de suport a la lactància materna, on no deixem oblidats altres temes com la criança natural i el respecte a la dona i a la família.

Com a element diferenciador d’altres grups, Amamanta treballa des dels Centres d’Atenció Primària i hospitals, al costat dels professionals sanitaris, per a aconseguir que es garantisca el foment i la promoció de la lactància materna des de la Sanitat Pública.

Som dones que, havent passat per l’experiència de la maternitat, hem tingut el desig d’acompanyar i fer costat a altres mares, retornar el que hem rebut i ajudar que altres dones puguen gaudir de les seues lactàncies.

Les nostres activitats es poden agrupar en 3 grans blocs: 

  • Suport a les mares amb les seues lactàncies des dels tallers de lactància i voluntariat hospitalari; 
  • Formació, organitzant cada any un Curs d’Assessores en Lactància Materna per a formar noves voluntàries, impartint altres formacions, xarrades i jornades; 
  • Difusió, promoció i visibilització de la lactància materna a través del nostre Calendari, pàgina web i xarxes socials, exposicions fotogràfiques, xarxes d’espais amics de la lactància, etc.

Pots trobar una explicació més extensa sobre les nostres activitats en l’apartat “Què fem?” i dins del blog d’ “Activitats” anirem publicant cadascuna de les activitats que s’organitzen.

En la nostra pàgina web pots trobar totes les explicacions que necessites sobre la nostra associació en la barra superior negra des del teu PC o en “Més sobre Amamanta” del desplegable des del mòbil o tauletes.

I en la segona barra de botons sobre fons blanc trobaràs informació sobre lactància i manera de trobar suport.

Ens encantaria que el nostre projecte t’enamorara i que volgueres formar part d’aquest convertint-te en voluntària, sòcia o col·laboradora. Si, a més, vols agrair el suport rebut en la part inferior de la web et mostrarem com fer-ho.

Et deixem un breu vídeo que hem preparat perquè ens conegues una mica millor:

Comments

  1. Bona nit!! Sóc la Mireia Traveria, infermera de pediatría del CAPIBE, de BCN. Per promocionar el nostre grup de LM ens agradaria utilitzar el voste dibuix del grup de lactància materna. Seria possible? Moltes gràcies!

  2. Hola Mireia, ens pots escriure un mail a secretaría@amamanta.es per parlar-ho.
    Salutacions.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *