Jornada de Formació i Convivència

Amamanta organitza esta Jornada especial que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol de 16 a 20h, en l’Alberg La Bassa Barreta de Vilamarxant, un entorn envoltat de naturalesa situat en el Paratge Natural dels Rodanes.

L’objecte d’esta jornada és doble, d’una banda serà un espai dedicat a la formació, on compartirem tots els coneixements adquirits en el passat Congrés Nacional de Lactància Materna organitzat per la IHAN-España el mes d’abril en Gran Canària, per part de les assessores de lactància que van poder assistir en representació d’Amamanta: Bárbara Birigay, Marian Bosch, Raquel Sarabia, Déborah Mata i Pilar Abad. Elles ens presentaran les novetats i últims avanços presentats en este congrés.

D’altra banda serà una jornada pensada per a conviure entre aquelles persones que treballen i s’esforcen a protegir i promoure la lactància materna, per a conéixer-nos i saber en quin moment del nostre treball ens trobem.

La jornada és oberta i gratuïta, es pot vindre acompanyada en família, de fet l’entorn es presta a gaudir d’una vesprada a l’aire lliure envoltats de naturalesa. Per a participar és necessari inscriure’s abans del 15 de juny a través del correu: inscripciones@amamanta.es

Per a l’organització d’esta jornada s’ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilamarxant.