Xarrada sobre ‘Somni Infantil’ en el Taller de Riba-roja de Túria

El somni del bebé és un tema que preocupa moltes vegades als pares, sobretot perquè quan naix el bebé ens creem unes expectatives respecte al seu descans que moltes vegades no es complixen, a voltes condicionades per comentaris del nostre entorn. El somni del bebé no té res a veure amb el de l’adult, i esta és una premissa de la qual tots i totes hauríem de partir.

Per a parlar de Somni infantil, us oferim esta enriquidora xarrada oferida per Rosa Furió, comare i assessora de somni infantil. Rosa ens ajudarà a conéixer com és el somni infantil i com evoluciona i canvia al llarg de la vida, a aprendre a identificar les etapes per les quals passarà el nostre bebé, comprendre què és normal i què no respecte al somni, explorar les ferramentes que et poden ajudar a descansar millor, identificar les causes dels despertares del teu fill/a, per a poder minimitzar-los, entendre les diferents peces que afavorixen d’una bona higiene de somni: ambient, migdiades, horaris, rutines, fomentar un somni segur: llit familiar, etc.

La xarrada serà el divendres 24 de maig a les 11.30h en el Taller de lactància de Riba-roja de Túria, en el Espai Dona, C/ Arrosals 42 (entrada per darrere de la carretera)

La xarrada és oberta i gratuïta. En cas de completar-se l’aforament, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.