Jornada formativa en línia per a assessores de lactància

Amamanta oferix a les seues assessores de lactància una jornada formativa en línia sobre Actualització en l’abordatge del dolor i en les lesions del mugró en la lactància a càrrec d’Aimón Sánchez.

Aimón Sánchez Molinero és Llicenciada en Antropologia Social i Cultural i Matrona del Complex Hospital Universitari de Canàries a Tenerife. Està formada com IBCLC, presidix la Comissió Clínica de Lactància Materna de l’Hospital Universitari de Canàries i és Coordinadora del programa d’acreditació IHAN d’eixe hospital (que actualment es troba en la fase 3D), realitza múltiples activitats relacionades amb la docència, i a més forma part del grup d’hospitals i del grup d’avaluacions de la IHAN-UNICEF.

Aimón va oferir este magnífic treball d’actualització de coneixements en lactància en el passat XII Congrés Nacional de Lactància Materna organitzat per la IHAN en Gran Canària, i ho oferirà de nou per a Amamanta el divendres 31 de maig a les 17.30 per zoom. Aquelles assessores interessades a connectar-se, han d’enviar un correu electrònic a inscripciones@amamanta.es per a rebre les claus d’accés.

La sessió és oberta i gratuïta, no es grava.