Millor treball d’acompanyament XIII Curs d’Assessores d’Amamanta

Dissabte passat 3 de febrer vam poder conéixer el treball guanyador de la XIII edició del Curs d’Assessores d’Amamanta.

En el curs es demana a les alumnes que facen un treball d’acompanyament real a una mare. És una oportunitat per a elles, de veure’s en el paper d’assessora, de sentir el que això els remou i posar en pràctica els coneixements del curs.

Després de l’avaluació dels treballs presentats, l’equip de tutores va resoldre concedir el premi al MILLOR TREBALL D’ACOMPANYAMENT d’esta edició del curs a Lorena Ruiz pel seu treball “Un llenç en blanc. Dibuixant la lactància desitjada”

Lorena mamà de Lucía i de Diego, participava com a mare en els tallers virtuals d’Amamanta, i no va dubtar a apuntar-se al nostre curs d’assessores per a augmentar els seus coneixements en lactància i poder acompanyar així a les mares amb formació científica i actualitzada com a suport. Malgrat la distància (viu a Barcelona), no va voler perdre l’oportunitat de conéixer el voluntariat hospitalari, i va aprofitar un viatge a València per a realitzar la seua pràctica d’hospital. Sens dubte Lorena serà una gran assessora, un regal per a les mares que puguen rebre el seu acompanyament i un luxe per a Amamanta comptar amb ella en l’equip d’assessores voluntàries.

Ací podeu llegir i gaudir de la seua experiència en l’acompanyament a la maternitat i lactància de Sarah (enllaç al pdf)