Amamanta en la RunCáncer de València

En Amamanta ens sumem un any més a la lluita contra el càncer col·laborant en la RunCáncer de València 2023.

Estarem el diumenge 29 d’octubre en el passeig de l’Albereda, acompanyant amb el nostre estand a l’Associació Contra el Càncer de València, i ens encantaria veure-us a totes les sòcies allí!

En l’estand d’Amamanta a més d’informar sobre els beneficis de la lactància com a factor protector, sobre com tindre acompanyament i les nostres activitats, tindrem el racó de les sòcies amb els calendaris i agendes de 2024, xapes, espills, etc. Si encara no tens el teu calendari, este pot ser un bon moment per a vindre a recollir-lo.

Tindrem també la nostra secció solidària, amb xapes, espills i imants amb una il·lustració especial cedida per Silvina Eduardo, dedicada especialment a la superació del càncer de mama, i l’Amamantita especial i solidària que es rifarà en el matí. Tot el recaptat en esta secció anirà a parar a l’AECC.

Esta Amamantita especial és una nina de tela amb el seu bebé, com les de sempre, però pretén representar a la mare que ha passat pel seu procés de càncer de mama, i ja operada, alleta a la seua criatura amb un sol pit, demostrant que és possible fer-ho. Es pot participar en la rifa de manera en línia fins al 29 d’octubre a les 12h de mig dia i presencialment en el nostre estand de la Runcáncer. Per a això, pots adquirir participacions de 5€ cadascuna, ingressant l’import en el compte d’Amamanta per Bizum en l’opció Donar a ONG al 02592 (Amamanta). Si el teu banc no té eixa opció, pots enviar diners al núm. 699420414 Bàrbara. Els diners arribaran igualment. O pots fer transferència al compte d’Amamanta núm.: ES22 3159 0012 4128 9304 3923, abans de finalitzar el termini. Després de l’ingrés, envia’ns un mail amb el teu nom i telèfon a secretaria@amamanta.es perquè puguem enviar-te un correu amb el teu número de participació.

El sorteig es realitzarà en directe el mateix dia 29 d’octubre a les 12h en l’estand d’Amamanta, contactarem amb la persona afortunada per a fer-li arribar la nina.

L’any passat vam aconseguir més de 600€, ajuda’ns a arribar a eixa xifra!

Si a més vols apuntar-te a la carrera/passege: Hi ha de termini fins al 25 d’octubre per a apuntar-se a qualsevol de les modalitats. A les 10.00 serà la marxa no competitiva, i ens agradaria eixir totes les que puguem per a caminar juntes, el punt de trobada serà les 9.30 des del nostre estand. Per a les qui no puguen vindre, és possible inscriure’s amb el dorsal 0. L’import de les inscripcions va íntegrament a l’AECC per a la investigació contra el càncer.
Ací podeu inscriure-us: https://enmarcha.contraelcancer.es/es/evento/valencia-contra-el-cancer-2023

¡Donem suport juntes la lluita i la investigació contra el càncer!