Setmana Mundial de la LM des de l’Hospital General i Mislata

Amb motiu de la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, Amamanta proposa diferents actes al llarg del mes d’octubre.

El dijous 5 d’octubre al costat del Comité de Lactància Materna de l’Hospital Universitari General de València, s’oferirà un taller de lactància materna en l’esplanada de l’edifici Matern-Infantil organitzat pel taller d’Amamanta-Nou Moles a les 11.30h, obert a la participació de mares, embarassades i famílies, una taula informativa d’Amamanta, i finalitzarà amb una activitat de música i moviment amb bebés.

Aqueix mateix dia a la vesprada, el Taller de lactància d’Amamanta-Mislata oferirà un taller de lactància materna a les portes de la Casa de la Dona, a les 17h per a visibilitzar la lactància materna.

Totes aquestes activitats són obertes a la participació.