Jornada formativa: Valorar la lactància materna. Facultat d’Infermeria UV

Estem emocionades d’anunciar la nostra participació en la Jornada “Valorar la Lactància Materna: com, quan i quant costa secundar-la?” que es durà a terme el dimecres 4 d’octubre de 17.00 h a 19.30 h en la Facultat d’Infermeria de la Universitat de València. Aquest esdeveniment s’emmarca dins de les activitats organitzades per la Universitat de València per a celebrar la Setmana Europea de la Lactància Materna.

La Setmana Europea de la Lactància Materna és una ocasió important que busca conscienciar a la societat sobre els beneficis de la lactància materna i promoure un entorn favorable per a les mares lactants. En aquest context, la jornada “Valorar la Lactància Materna” és una oportunitat única per a aprendre, debatre i col·laborar en el suport a aquesta causa fonamental.

El programa de la jornada promet ser enriquidor i variat, amb destacats oradors i panells de discussió que abordaran qüestions fonamentals relacionades amb la lactància materna. Alguns dels moments destacats de l’esdeveniment inclouen:

Mesa Inaugural amb distingits convidats:

  • Sra. Pilar Serra. Vicerectora de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable.
  • Sra. Helena Rausell. Vicerectora d’Igualtat.
  • Sr. Jorge Cardona. President d’UNICEF, Comunitat Valenciana.
  • Sr. Antoni Merelles Tormo. Degà de la Facultat d’Infermería i Podologia.
  • Sra. Salomé Laredo. Presidenta IHAN.

Conferència destacada:

“Com, quan i quant costa donar suport a la lactància materna des del Sistema de Salut?” amb Mª Teresa Hernández Aguilar, Unitat de Lactància Materna Dr. Peset.

Taula Redona sobre la valoració de la lactància materna des de diverses perspectives:

  • Des de les MARES I LES FAMÍLIES: Esther Coronado, Presidenta d’Amamanta.
  • Des de les PROFESSIONALS SANITÀRIES: Susi Obiol, Presidenta de l’Associació Comares CV.
  • Des de la UNIVERSITAT DE VALÈNCIA: José Miguel Soriano del Castell, Catedràtic de Nutrició. Delegat de la Rectora.

Col·loqui i tancament: Una oportunitat per a interactuar, fer preguntes i reflexionar sobre l’aprés durant la jornada.

AMAMANTA s’enorgulleix de formar part d’aquest esdeveniment educatiu i col·laboratiu que busca promoure la lactància materna. Com a organització sense ànim de lucre dedicada a fer costat a les mares i promoure la lactància materna, creiem que col·laboracions com aquesta són essencials per a difondre informació i construir una comunitat de suport.
Et convidem a unir-te a nosaltres el 4 d’octubre en la Facultat d’Infermeria de la Universitat de València per a aprendre, compartir i celebrar la Setmana Europea de la Lactància Materna. Juntes, podem contribuir a crear un món on la lactància materna siga secundada, valorada i accessible per a totes les mares i bebés.