Xarrada sobre RCP i desobstrucció de la via aèria en el Centre de Salut de Font Sant Lluís

El taller de lactància del Centre de Salut Font de Sant Lluís, a València, ha organitzat aquesta interessant xarrada sobre reanimació cardiopulmonar bàsica i maniobres de desobstrucció de la via aèria, que tindrà lloc el dijous 4 de maig a les 18h, en la sala d’actes (2n pis) del centre de salut, a càrrec del Dr. José Luis Tortajada.

José Luis Tortajada, és pediatre del Centre de Salut Font de Sant Lluís. En aquesta xarrada ensenyarà als pares a saber reconéixer un episodi d’ennuegada, i posterior asfíxia, i conéixer les maniobres bàsiques de desobstrucció de la via àrea per a actuar ràpida i adequadament. Un tema de gran interés que convé que coneguen especialment aquells pares els bebés dels quals inicien en breu l’alimentació complementària.

Es tracta d’una activitat oberta i gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers. Per a assistir a aquesta xarrada, no necessites inscriure’t.

Et deixem el calendari de totes les xarrades orgaitzades pel CS Font de Sant LLuis, al mes de maig: