Xarrada ‘Símptomes que més preocupen’. Al CS de Font Sant Lluís

El taller de lactància del Centre de Salut Font de Sant Lluís, a València, ha organitzat una interessant xarrada sobre els símptomes que són motiu de consulta més freqüent en pediatria.

La xarrada es realitzarà el dimecres 10 de maig a les 18,30 hores, en la sala d’actes del 2n pis del Centre de Salut Font de Sant Lluís a càrrec de la Dra. Andrea Infante.

Andrea Infante, és pediatre del Centre de Salut Font de Sant Lluís. En aquesta xarrada els pares aprendran quals són els signes i símptomes d’aquelles malalties més comunes en pediatria, perquè d’aquesta manera puguen tindre un major control quan aquests apareguen, ajudant-los a determinar quan observar i esperar i quan cridar al pediatre o acudir a un servei d’urgències, ja que, molts d’aquests símptomes, malgrat ser aparatosos, són comuns i no solen complicar-se, desapareixent en qüestió de dies sense necessitat d’un tractament específic.

Es tracta d’una activitat oberta i gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers. Per a assistir a aquesta xarrada, no necessites inscriure’t.

Et deixem el calendari de xarrades organitzades pel CS Font Sant Lluís per al mes de maig: