Xarrada sobre la Cura del Sòl Pelvià al Taller d’Alzira 2

El taller d’e La Pobla de Vallbona’Alzira 2 ha organitzat una interessant xarrada teoricopràctica sobre la Cura del sòl pelvià per dimarts 28 de març a les 17.30 h, en el Centre de Salut d’Alzira 2, a l’espai del taller de lactància, a càrrec de Lucía Berti.

Lucía Berti, és fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia i responsable de l’espai FISIOMUJER. En aquesta xarrada ens parlarà de la importància, les cures i la recuperació de la musculatura de la zona pelviana durant l’embaràs i el postpart, com a manera de previndre i evitar problemes futurs.

Amb aquesta xarrada pretenem informar i assessorar les dones de la importància del treball de sòl pelvià. L’embaràs i el part són factors que predisposen a afeblir la musculatura perineal. És necessari que les dones coneguem el que és i com es pot recuperar en el postpart, amb això podrem evitar futures patologies i millorar la nostra qualitat de vida.

Es tracta d’una activitat gratuïta que ofereix Amamanta a través dels seus tallers. Atés que l’aforament del taller és limitat, és necessari apuntar-se a través del formulari d’inscripció. En cas de completar-se l’aforament, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.