Amamanta en la Setmana de la Salut de Paiporta

Paiporta celebra la seua II Setmana de la Salut els dies 27 al 31 de març, amb una programació d’activitats lúdiques i formatives pensades per a previndre i cuidar la salut en cada etapa de la vida.

El dia 31 dedicat a la “Dona i salut”, Amamanta posarà un estand informatiu, ja que la lactància materna prevé problemes de salut de la mare i el bebé, a més des dels nostres tallers de lactància es cuida la salut física, mental i emocional de les mares que participen en ells. Aprofitarem l’ocasió per a oferir el nostre racó de les sòcies.

A més l’ajuntament ha organitzat per a aqueixa vesprada una xarrada sobre “La cura del sòl pelvià dia a dia” a càrrec de la nostra estimadíssima Lucía Berti, fisioterapeuta especialitzada en ginecologia i obstetrícia i responsable de l’espai FISIOMUJER. Un taller de pinta panxes a càrrec de l’alumnat de l’IES La Patacona. Una taula informativa sobre Menstruació. I tancarà la jornada amb la xarrada “Què ens passa? Claus per a entendre la salut mental de les dones” a càrrec de Sara Jort, psicòloga sanitària especialitzada en salut sexual i reproductiva.

Tot això el divendres 31 de març des de les 17.30h en la Plaça Xúquer de Paiporta.
Pots veure les activitats completes de la setmana en el pdf.

Et deixem el pla de situació i la programació del dia 31: