‘Parir per cesària: converses amb una cicatriu’. Taller temàtic a la Canyada

Què hi ha darrere d’un part per cesària? A nivell corporal ens queda una marca estètica, que pot anar acompanyada de falta de sensibilitat, dolor durant el procés de curació, dificultat de trobar la postura per a alletar, … Però, què hi ha de les nostres emocions? Darrere d’aqueixa cicatriu podem trobar pors a no poder tindre una segona operació, frustració per un part que no va complir les nostres expectatives, violència obstètrica, …

Us proposem aquest taller temàtic per a compartir tot el que un part per cesària pot comportar, per a resoldre dubtes, per a sanar la nostra cicatriu interna, per a alliberar-nos de la culpa, per a acceptar.

T’esperem el 9 de març a les 11h, en l’espai del Taller de lactància de la Cañada, en el primer pis de la sala d’actes del Centre Social de la Cañada.

L’entrada és oberta i gratuïta, en cas de completar-se l’aforament es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.