‘LACTÀNCIA MATERNA I SEXUALITAT més enllà dels canvis físics’. Xarrada en CS Font Sant Lluís

Amb el naixement d’un bebé sabem que canviaran moltes coses, però es produeix un gran canvi del qual no ens solen avisar: la nostra sexualitat. Durant la gestació ens informem, llegim, portem un control sanitari exhaustiu. Però llevat que ho preguntem, ningú ens dirà, que, al que ja coneixem i esperem: cansament, estrés, falta de somni, readaptació a la nova vida, se suma un canvi hormonal molt brusc i important, que amb el pas de les setmanes disminueix el desig sexual en la dona, de sobte l’apetència sexual s’ha anat, un fet que es pot intensificar si has optat per alletar.

Amb aquesta xarrada pretenem informar i assessorar els nous pares sobre: Què ocorre? Per què succeeix això? Quan es recomana reprendre les relacions sexuals?

Ho farem de la mà de Felipe Hurtado Murillo: Doctor en Psicologia. Especialista en Psicologia Clínica. Facultatiu Especialista de Departament Centre de Salut Sexual i Reproductiva “Font Sant Lluís”, València Doctor Peset. Unitat de referència d’Identitat de Gènere (UIG)

La xarrada tindrà lloc el dijous 9 de març a les 16h, en la sala d’actes del Centre de Salut de Font Sant Lluís (segon pis). La xarrada és oberta i gratuïta.