Homenatge a Lola Soler, la nostra benvolguda matrona de Museros es jubila

Aquest divendres 23 de desembre, va finalitzar l’etapa laboral de la nostra benvolgudíssima comare Lola Soler. Una dona activista i lactivista on les hagen amb una trajectòria professional de més de 25 anys com a comare del Centre de Salut de Museros, i molts altres anys més en altres llocs i llocs de la nostra geografia espanyola.

Defensora de la dona, dels parts humanitzats i respectats, de la lactància materna, ha estat al capdavant del taller de lactància de Museros des dels seus inicis, treballant al costat de les mares, empoderant-les en les seues lactàncies i en la seua salut. Organitzant activitats posant a la dona i la maternitat en el focus d’atenció.

Responsable de la implantació del voluntariat hospitalari d’Amamanta en el Clínic, des del comité de lactància d’aquest hospital.

Professora del Curs d’assessores de lactància d’Amamanta des dels seus inicis.

Amamanta té molt a agrair a aquesta gran dona i professional, per això, sabent la seua pròxima jubilació demanem a les mares un agraïment públic al treball realitzat, homenatjant-la en el seu últim dia de taller de lactància com a comare de Museros. (Pots llegir el full d’agraïment presentat per Amamanta en els registres corresponents)

Et deixem aquest vídeo amb les imatges recollides de l’etapa de Lola com a comare en la història d’Amamanta. També pots veure les imatges de l’homenatge en la nostra Galeria de fotos.