Xarrada ‘Alimentació Respectuosa (BLW)’ en el Taller de la Canyada

La introducció de l’alimentació complementària és una de les majors preocupacions de mares i pares quan els seus bebés s’aproximen als sis mesos de vida. La introducció de nous aliments no ha de suposar una tortura per als pares ni per als xicotets. És important que entenguem l’alimentació complementària com un procés més en el qual cada bebé portarà el seu ritme, que respectem la seua evolució sense forçar, sense enganyar.

Tractem que el bebé s’assega en els menjars amb la família compartint el moment social, que s’alimente per si mateix amb els seus manetes, permetem-li explorar el sabor, la textura, el color i l’olor. Això encoratja la independència i la confiança, i ajuda a desenvolupar la seua coordinació ull-rage i habilitats de mastegar.

Si vols conéixer més sobre aquest tema no et perdes aquesta xarrada que t’oferim el dijous 17 de novembre a les 11 h en el Taller de lactància de La Canyada, al saló d’actes del Centre Social, C/ Sant Vicent, 8.

La xarrada serà a càrrec de Deli García Antón, tècnica superior en dietètica i nutrició, assesora de BLW. És oberta i gratuïta, pots acudir acompanyada.