Tornem a celebrar la Festa de la Lactància en Vivers (SMLM)

Després d’aquests dos anys de pandèmia, per fi podem tornar a reunir-nos als Jardins de Vivers de València per a celebrar la Festa de la lactància, esdeveniment amb el qual finalitzem la Setmana Mundial de la Lactància Materna de 2022.

Per a celebrar, promoure i reivindicar la lactància estarem acompanyades d’importants entitats, que treballen pel suport i protecció de la lactància: la IHAN (Iniciativa per a la Humanització del Naixement i la Lactància), l’Institut d’Investigació de la Fe, el Banc de Llet, Associació de Comares de la Comunitat Valenciana, El Part és Nostre, Petra maternitats feministes, Associació Espanyola Contra el Càncer de València.

Serà una jornada per a gaudir en família, per a informar-vos i acostar-vos al món de la lactància, t’esperem el diumenge 16 d’octubre de 10.30 a 13.30h en la zona del Roserar dins dels Jardins de Vivers. T’oferirem diferents activitats pensades per a tots :

  • Activitats per als menuts: dibuix, taller de xapes, pintacaras, globoflèxia.
  • Pinta panxes, per a embarassades! no val qualsevol panxa, eh?.
  • Taller de lactància materna de 10.30 a 11.30h, per a mares, embarassades i acompanyants.
    Xarrada teorico-pràctica sobre extracció manual de llet materna, a càrrec de l’Associació de Comares, d’11.30 a 12h
  • Espais informatius, en els estands de les entitats participants. L’Institut d’Investigació de la Fe ha preparat una activitat per als menuts per a mostrar les tècniques d’extracció d’orina en els bebés.
  • Tetada conjunta i lectura de manifest. A les 12h reunirem a totes les mares per a visibilitzar juntes la lactància materna.
  • Conta contes a càrrec de Julia Pérez, editora i autora de contes infantils com a Mamà Naturalesa, Donya Fantasia, Caramba Miranda! etc. a les 12.30h. Durant el matí Julia estarà signant i dedicant exemplars en l’estand d’Amamanta.
  • Ball de porteig, porta el teu portabebés i atreveix-te a seguir el ritme.
  • Exposició de dibuixos de lactància. Demana al teu xiquet que porte el seu dibuix de lactància o que ho faça allí mateix i l’exposarem als Jardins de Vivers.

En l’estand d’Amamanta posarem a la teua disposició tot el nostre marxandatge, el nou calendari i agenda de 2023, les samarretes de sòcies, i molta molta informació.

Volem agrair de cor la col·laboració de:

Ajuntament de Vilamarxant

Dani, transports i mudances

IES la Patacona (d’Alboraia), alumnat de caracterització i maquillatge professional