Rifa solidària: Amamantita Especial (per a l’AECC)

Diumenge que ve 30 d’octubre a les 12h, durant la RunCáncer de València, Amamanta sortejarà aquesta bonica nina. Una Amamantita Especial cosida per les nostres mares voluntàries, que han posat un afecte molt especial, tractant de representar amb aquesta nina única a la mare que després d’haver superat un càncer de mama, alleta al seu bebé amb un sol pit.

Per a participar en la rifa solidària, n’hi ha prou amb ingressar en el compte d’Amamanta per transferència o bizum (*) una quantitat múltiple de 5 euros. Després de fer-ho cal enviar un correu electrònic a secretaria@amamanta.es indicant nom i telèfon. Després de comprovar l’ingrés, rebràs un mail amb el número de participació/ns que t’ha correspost.

A les 12h s’extraurà el número guanyador d’entre tots els que hagen participat, i telefonarem a la persona afortunada per a acordar la recollida.

Tots els diners obtinguts amb les participacions serà íntegrament donat a l’AECC per a col·laborar en la lluita i la investigació contra el càncer.

Ens agradaria arribar als 500 euros. Ens ajudes?

(*) Ingressa les teues participacions per transferència al: ES10 2100 7772 4013 0061 3025 o per Bizum, triant l’opció “Donar” al 02592 (número d’Amamanta). Si no t’ix aquesta opció pots provar amb “Enviar diners” al 699420414 Bàrbara o 670040930 Magda.