Amamanta en la RunCáncer

En Amamanta ens sumem a la lluita contra el Càncer col·laborant en la RunCáncer a València 2022.

Estarem el diumenge 30 d’octubre en el passeig de l’Albereda (a l’altura del Pont de l’Exposició), acompanyant amb el nostre estand a l’Associació Contra el Càncer a València, i ens encantaria veure-us a totes les sòcies allí!
Hi ha diferents maneres de col·laborar:
1-Apuntar-se a la carrera/passege. Hi ha de termini fins al 26 d’octubre per a apuntar-se a qualsevol de les modalitats. A les 10.00 serà la marxa no competitiva, i ens agradaria eixir totes les que puguem per a caminar juntes, el punt de trobada serà les 9.30 des del nostre estand. Per a les quals no puguen vindre, és possible inscriure’s amb el dorsal 0. L’import de les inscripcions va íntegrament a la AECC per a la investigació contra el càncer.
Ací podeu inscriure-us: https://enmarcha.contraelcancer.es/es/evento/valencia-contra-el-cancer-
No us oblideu de la vostra samarreta d’Amamanta! Si encara no la teniu aviseu-nos per mail, i us la portarem perquè la pugueu lluir aqueix dia.

2- Acostar-se per l’estand d’Amamanta. Tindrem unes xapes (imants/espills) amb una il·lustració especial cedida per Silvina Eduardo, dedicada especialment a aquesta causa. Hi haurà també un taller de confecció de xapes per als xiquets. Tota la quantitat recaptada en xapes, imants o espills, serà donada a la AECC.

A més, en l’estand podreu recollir el vostre calendari. Tindrem també les Agendes de lactància de 2023 i els llibres de Julia Pérez, que ens acompanyarà durant el matí per a dedicar-los.

3- Rifa d’una Nina Amamantita. Les voluntàries d’Amamanta han confeccionat una nina molt especial que rifarem eixe matí. Una nina de tela amb el seu bebé, com les de sempre, però pretén representar a la mare que ha passat pel seu procés de càncer de mama, i ja operada, alleta a la seua criatura amb un sol pit, demostrant que és possible fer-ho. Termini per a participar: des del 21 al 30 d’octubre a les 12h de mig dia. Participacions de 5€ cadascuna. Ingressar import en compte d’Amamanta abans de finalitzar el termini (*). Després de l’ingrés, enviar mail amb nom i telèfon a secretaria@amamanta.es (rebràs un correu amb el teu número de participació). Sorteig el 30 d’octubre a les 12h en l’estand d’Amamanta.

L’import recaptat serà DONAT íntegrament a l’AECC per a la lluita i investigació contra el càncer. Amb la teua ajuda, ens agradaria arribar als 500€

(*) Ingressa per Bizum en l’opció Donar a ONG al 02592. Si el teu banc no té aqueixa opció, pots usar els telèfons: 699420414 Bàrbara o 670040930 Magda. Els diners arribarà igualment. O pots fer transferència al núm.: ES10 2100 7772 4013 0061 3025.

No podeu faltar! Gaudirem d’un dia d’esport a l’aire lliure, a la caminada podeu vindre tota la família, i si els vostres xiquets ja són majors podeu atrevir-vos a fer el recorregut en patins també serà divertit!

Si només voleu passar-vos per l’Albereda a veure’ns, estarem fins a les 12.30h.

Donarem suport a juntes la lluita i la investigació contra el càncer.