Presentació del Calendari Amamanta 2023

Després de diversos mesos dedicats a pensar, somiar i fer realitat aquest nou calendari, podem anunciar que el que serà el nou i esperat Calendari de lactància per a 2023 ja és real, ja es pot veure i tocar.

Com cada any, hem estat treballant amb il·lusió i ganes a poder oferir-te un acte de presentació del nou calendari que ens permeta passar una vesprada agradable en família i ésser les primeres a conéixer als seus models i les imatges de lactància que ens acompanyaran cada mes l’any vinent.

L’acte tindrà lloc el dissabte 1 d’octubre a les 17.30 hores en la sala d’actes de l’ajuntament de Torrent. Comptarem amb les actuacions de Sedajazzz Duo i les ballarines contemporànies Mar Montón Apuy i Lucía Clemente Vicente.

Apunteu aquesta cita i no falteu! Us esperem com cada any per a passar una bonica vesprada juntes i per a fer-vos lliurament del vostre calendari de sòcies.