Xarrada ‘La importància d’escoltar les seues emocions’

El dimecres 5 d’octubre a les 10.30h, en el Taller de lactància de Cullera, t’oferirem aquesta xarrada-taller de la mà de la nostra alumna del Practicum Ana G. González.

Aquesta xarrada- taller, està pensada en l’escolta dels sentirs i emocions, no solament de la mare, sinó també la de les parelles, acompanyants i familiars que sostenen a aqueixa energia femenina que emana de la mare, mentre està alletant i maternant.
Què senten les parelles o acompanyants? Què s’espera d’elles? Com haurien de comportar-se ? Com se senten ací i ara?… A totes aqueixes preguntes s’intentarà donar resposta en aquesta xarrada, nodrint-nos de les seues emocions i sentiments, es pretén enriquir-nos tant de la mare, el bebé, com, de les experiències de les parelles i acompanyants, per mitjà de l’escolta. Igual que, posar consciència i pau, allí on portem judicis o crítiques. Entenent la posició de l’altre i l’altra, i, per mitjà d’aquest enteniment, reconéixer-me a mi mateixa, com un ésser humà, capaç de vibrar amb el seu femení- que rep i materna-, com amb el seu masculí – que fa i lidera-.

La xarrada és oberta i gratuïta, pensada per a les parelles en el moment de l’embaràs amb el seu bebé en braços. No és necessari inscriure’s prèviament.