Xarrada en línia: “Com encaixar la maternitat en la teua vida i no morir en l’intent”

Un dels temes més recurrents que veiem en els tallers de lactància és que amb l’arribada d’un nou membre a la família, la resta d’activitats de la parella (amistats, relacions, etc) queden relegades a un segon pla.
A vegades, apareix el sentiment que tot està programat, o que no es pot tornar a això d’abans, ja que ara estàs en una altra “ona”. Però, deixa’m avançar-te alguna cosa, això no serà així per sempre.


Amb aquesta xarrada/taller ens proposem brindar-vos l’espai perquè pugueu expressar-vos, parlar de com us sentiu amb aquesta nova etapa i així, entre totes, compartir les experiències a les quals us enfronteu dia a dia.
D’aquesta manera, tractarem juntes les exigències que venen associades a l’arribada del/a xicotet/a i els conflictes que es creen entre els diferents rols. Concretament entre ser mare i ser dona, volem debatre amb vosaltres si realment es poden considerar com dos conceptes independents.

Aquest treball reflexiu el farem de la mà de María Alcalá, alumna del pràcticum de psicologia de la Universitat de València, que participa en els nostres tallers cada setmana des d’octubre de 2021.

Us esperem a totes, el divendres 10 de juny a les 18h a través de la plataforma de Zoom, amb ID 893 3826 8922. Recordeu que és una xarrada enfocada fonamentalment a les mares però tothom és benvingut, sempre s’agraeix l’assistència de parelles, familiars o persones pròximes, ja que les seues aportacions enriqueixen molt els tallers. La participació és oberta i gratuïta, no necessites inscriure’t (no es grava).