Xarrada ‘Alimentació Respectuosa (BLW)’ en el Taller de Vilamarxant

La introducció de l’alimentació complementària és una de les majors preocupacions de mares i pares quan els seus bebés s’aproximen als sis mesos de vida. La introducció de nous aliments no ha de suposar una tortura per als pares ni per als xicotets. És important que entenguem l’alimentació complementària com un procés més en el qual cada bebé portarà el seu ritme, que respectem la seua evolució sense forçar, sense enganyar.

Tractem que el bebé s’assega en els menjars amb la família compartint el moment social, que s’alimente per si mateix amb els seus manetes, permetem-li explorar el sabor, la textura, el color i l’olor. Això encoratja la independència i la confiança, i ajuda a desenvolupar la seua coordinació ull-rage i habilitats de mastegar.

Si vols conéixer més sobre aquest tema no et perdes aquesta xarrada que t’oferim el dilluns 6 de juny a les 11 h en el Taller de lactància de Vilamarxant, al gimnàs del Centre de Salut, C/ Font Nova.

La xarrada serà a càrrec de Deli Garcia, tècnica superior en dietètica i nutrició i assessora de BLW. És oberta i gratuïta, pots acudir acompanyada.