‘Prostitució Infantil’ Conferència al Taller de Mislata (7 d’abril)

Aquest Dijous 7 d’abril a les 18.30h, la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Mislata organitza una conferència titulada “Prostitució Infantil” a càrrec d’ACASI (Associació contra l’abús sexual a la infància), a la Casa de la Dona de Mislata, en l’espai on es realitza el Taller de lactància d’Amamanta-Mislata.

La xarrada és oberta i gratuïta, pots acudir acompanyada, però en tindre l’aforament limitat necessitem fer llista d’assistència per la qual cosa és necessari inscriure’s per correu electrònic escrivint al mail: inscripciones@amamanta.es, indicant el nom de les persones que assistiran, telèfon i mail de contacte. A més podràs seguir-la des de casa de manera virtual (streaming) en directe per Zoom, amb ID: 893 3826 8922 (no es grava).