‘Socors un opinólec!’ Xarrada-taller a la Cañada

Un dels reptes més difícils als quals s’enfronten hui dia les mares, naix de la intenció per part del seu entorn, pròxim i no tan pròxim, de millorar el seu benestar i el del seu bebé.
I és que, a vegades, la gent que envolta a la diada mare-bebé, els sotmet a un bombardeig constant d’opinions i consells, generant en la dona, en el pitjor dels casos, un profund malestar, confusió, frustració i una pèrdua de confiança en el seu instint.
En aquesta xarrada-taller, abordarem aquesta paradoxa des d’una altra mirada, compartint experiències i explorant noves maneres d’enfrontar aquest gran repte…
De tot això parlarem amb María Alcalá i Natalia Casaña, alumnes del Pràcticum de Psicologia que participen cada setmana en els nostres Tallers de Lactància, el dimarts 5 d’abril a les 11h en la sala d’actes del Centre Social de la Cañada.

La xarrada és oberta i gratuïta, pots vindre acompanyada, no necessites inscriure’t.