Demana el teu Calendari de lactància 2022

Ja pots tindre el teu Calendari d’Amamanta de 2022. Pots recollir-ho en la nostra seu, en els Punts d’informació itinerants que anem proposant, en els Tallers de Mislata o La Canyada (avisant prèviament) o si ho prefereixes, pots demanar que t’ho enviem per correu.

Per a les sòcies és gratuït (és la nostra manera d’agrair el seu suport), per a les que no ho són demanem una aportació de 5 euros.

En cas d’enviar-ho per correu et demanem que ens ajudes amb les despeses d’enviament, que són de 3,50 euros per a enviament ordinari i 7,30 si ho prefereixes certificat (permet fer seguiment). Pots ingressar els imports en el compte d’Amamanta (ES10 2100 7772 4013 0061 3025) o per Bizum al número 02592, dins de l’opció “Donar a ONG o Fer Donació”, si tens algun dubte, telefona’ns al 699420414, necessitem també una adreça postal on tingues la seguretat que es pot realitzar el lliurament sobretot si tries l’enviament ordinari ja que el paquet no cap en la bústia, s’ha de donar en mà. Per a demanar-ho escriu-nos a secretaria@amamanta.es