Punts d’Informació Amamanta

Des d’Amamanta volem estar prop de les nostres sòcies i prop de les persones que encara no ens coneixen. Per això us proposarem “Punts d’informació” que ens permeten estar prop de la gent, amb totes les mesures de seguretat vigents a cada moment.

En els Punts d’Informació, t’acostarem el nostre “racó de les sòcies”, on podràs trobar el calendari Amamanta de 2022 (si ets sòcia pots aprofitar per arreplegar el teu), agendes, les nines amamantitas, mascaretes, motxilles, xapes… A més t’oferirem informació sobre lactància i sobre les activitats que estem realitzant. Els Punts d’Informació es realitzen de manera puntual i cada vegada en un lloc diferent, són espais segurs, a l’aire lliure.

No podrem abraçar-nos, però sí que sentir-nos més prop de tu. Si eres sòcia, acostat per a que poguem donar-te el teu calendari, si no ho eres, anima’t a associar-te i col·laborar en aquest projecte solidari i necessari.

PUNTS D’INFORMACIÓ D’AMAMANTA 2021:

ALBORAIA: dimecres 29 de desembre d’11 a 13.30h a la FIRA DE NADAL D’ALBORAIA, al Passeig d’Aragó (veure mapa)

MISLATA: dijous 16 de desembre de 17 a 20h en la Casa de la Dona de Mislata.

XIRIVELLA: diumenge 12 de desembre d’11 a 16h a la FestiCOOP-2021, a la Plaça Dr. Gerardo Garcés. Més info.

TORRENT: dissabte 4 de desembre de 10.30 a 13h, a la Plaça Unió Musical de Torrent (parada línies 2 i 7 del metro)

SILLA: dissabte 6 de novembre de 10 a 13h, al Poliesportiu de Silla, en les Jornades Saludables.

QUART DE POBLET: dissabte 2 d’octubre a las 17h. Saló d’actes de l’Ajuntament de Quart.

PAIPORTA: dimarts 15 de juny de 18 a 20h a la Plaça Major. Setmana de la Salut de Paiporta, dia de la infància.

MUSEROS: dissabte 29 de maig d’11 a 13h al Parc Plaça de la Música.