FESTICOOP Fira d’entitats solidàries a Xirivella

El diumenge 12 de desembre l’Ajuntament de Xirivella, organitza una Fira molt solidària que pretén reunir diverses associacions que treballen en el Tercer Sector, entre les quals no podia faltar Amamanta.

Al llarg del matí s’oferiran diverses activitats, jocs infantils i familiars, xarrades, concert acústic del grup La Otra i al migdia una paella solidària de verdures. A més hi haurà una mostra de diverses iniciatives cooperatives sense ànim de lucre dedicades a l’economia social, la solidaritat, el comerç just i sostenible i l’agroecologia.

S’organitzarà una recollida d’aliments (donatiu d’1Kg de producte no perible a l’entrada), a més de comptar amb un punt solidari de recollida de roba d’abric i mantes per a persones sense llar. Participaran entre altres associacions: Creu Roja, Amics del carrer, Talha, Girasols, Som Energia. Tant la recaptació del menjar com la del sorteig de l’obra que realitzarà en directe l’artista urbana Mai Hidalgo, aniran destinades al projecte solidari Festiclown Palestina.

Amamanta oferirà el seu estand informatiu, un taller de xapes personalitzades per als menuts, i contacontes a càrrec de la nostra escriptora i editora de llibres infantils Julia Pérez.

Podràs trobar-nos i gaudir d’un matí molt solidari el diumenge 12 de desembre en la Plaça Gerardo Garcés de Xirivella, des de les 11 fins a les 16h. T’esperem.

Per a més info Ayto Xirivella

Esther Coronado, presidenta d’Amamanta a la roda de premsa organitzada per l’Ajuntament de Xirivella amb motiu de la FESTICOOP