‘Violència obstètrica i l’inici de la lactància’ Taller temàtic en línia

La violència obstètrica és un fet real que ocorre en molts dels parts que es produeixen als nostres país. Una violència que es dona en diferents nivells no sols de manera física, també psicològica i emocional, que afecta la mare, en el seu procés de part, en l’experiència viscuda, i té repercussió entre moltes altres coses en l’inici i establiment de la lactància materna.

En els tallers de lactància som testimonis cada setmana, de testimoniatges de dones que comparteixen amb tristesa, indignació, i fins i tot horror el seu moment de part. Situacions que acompanyem, escoltem, permetent que la mare pose paraules i verbalice el seu sentiments com a primer pas per a sanar aqueixes ferides.

Per això, en la Setmana de la Violència de Gènere, volem oferir un taller temàtic dedicat a aquesta mena d’experiències, amb la intenció que aquestes dones puguen compartir, obrir-se i sanar el seu procés de part. Aquest taller temàtic es realitzarà el dimarts 23 de novembre a les 18:30h, des de la plataforma Zoom, pots accedir amb l’ID 811 2403 3979 o punxant l’enllaç. No és necessari inscriure’t, aquesta activitat és oberta i gratuïta. No es grava.

Aquest taller està recollit dins del Programa d’Activitats de la Setmana contra la Violència de Gènere, oferit per la Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Mislata.