Sexualitat en el postpart i la lactància

Durant l’embaràs i amb l’arribada del bebé la dona pot notar un canvi és les seues relacions sexuals, que poden vindre ocasionades tant per temes físics (molèsties, dolor, canvis en la sensibilitat) com per temes emocionals (cansament, son, falta d’apetit sexual…).

Els processos de la maternitat (embaràs, part i lactància) concerneixen a la dona que gesta, la parella no viu els mateixos processos i és possible que no entenga el que ocorre, pot sentir-se desplaçada, que no fa bé les coses. També la mare gestant pot no entendre les seues noves sensacions.

Per això, us oferim un espai de trobada per a poder parlar d’aquests temes que poden preocupar les parelles, un espai per a obrir-se, compartir i aprendre, amb l’acompanyament de Lucía Berti, Fisioterapeuta especialista en Obstetrícia i Uro-ginecologia que ens respondrà als dubtes que puguen sorgir.

Per a participar només has de connectar-te per Zoom, el divendres 19 de novembre a les 17.30h amb ID 893 3826 8922 o punxant l’enllaç, pots fer-lo sola o acompanyada. No és necessari inscriure’s prèviament, és gratuït i no es grava, és una activitat vivencial.