XI EDICIÓ DEL CURS D’ASSESSORES DE LACTÀNCIA MATERNA

Amamanta llança la seua XI edició del curs d’Assessores de Lactància Materna en col·laboració amb l’EVES (Escola Valenciana d’Estudis per a la Salut), que començarà el 24 de setembre. En aquesta ocasió i com a novetat, es realitzarà en format en línia.

Objectiu: Formar Assessores en lactància materna que nodrisquen el voluntariat d’Amamanta des dels hospitals i els tallers de lactància.

Descripció: Aquesta edició del curs d’Assessores té 3 parts obligatòries.

*6 sessions teòriques en línia, d’assistència obligatòria, amb possibilitat de preguntes i respostes en directe. Del 24 de setembre al 29 d’octubre. Els divendres de vesprada de 17 a 20h.
*2 sessions pràctiques en Tallers Virtuals d’Amamanta, que impliquen l’inici, desenvolupament i tancament del taller. A realitzar-se abans del 30 de novembre.
*Presentació d’un treball final d’acompanyament real a una mare en la seua lactància, tutoritzat per una de les nostres assessores. Termini de lliurament de l’esborrany 19 novembre, i del treball final el 10 de desembre.


Per a obtindre el certificat del curs, és necessària l’assistència completa al 85% de les sessions teòriques, la realització de les pràctiques, i el lliurament del treball considerat com a “apte” per part de la tutora. El lliurament de certificats la gestiona directament per email l’EVES. Amamanta entregarà un diploma d’aprofitament a les alumnes, en l’Assemblea General de sòcies que se celebrarà a l’inici de l’any. En aqueix acte es resoldrà i premiarà el millor treball d’acompanyament d’aquesta edició del curs.

Contingut teòric del curs: Les sessions teòriques abasten tots els temes relacionats amb la fisiologia de la lactància, els aspectes emocionals, tècniques d’escolta i acompanyament, suport des de la IHAN, grups de suport i tallers.

Les classes són impartides per pediatres, infermeres pediàtriques i matrones, de reconeguda trajectòria professional en el suport i la promoció de la lactància materna, com són: Jose Mª Paricio, Pilar Saenz, Ana Gimeno, María Gormaz, Maite Hernández, Javier Soriano, Cintia Borja, Purificación Rodas, Lola Soler, Carmen Mª Pons, Eva Zornoza, Amparo Fraile, Josep Ferris i MªJosé Lerma (psicòloga)

Inscripció: El curs disposa de 40 places, és gratuït i és requisit indispensable ser sòcia d’Amamanta. Per a accedir, és necessari realitzar la pre-inscripció a través del formulari habilitat per a això (*), el termini és del 15 al 19 de setembre. Les alumnes admeses rebran un mail informatiu i accés a l’Aula Virtual de l’EVES.

El periode d’inscripció ha FINALITZAT. Per qualsevol consulta pots contactar per mail a inscripciones@amamanta.es