Xarrada JM Paricio: “Cures de menors de 0 a 3 anys”. Setmana de la Salut a Paiporta

L’Ajuntament de Paiporta organitza la seua Setmana de la Salut del 14 al 18 de juny, amb activitats centrades en cada franja d’edat: infància, adolescència, edat adulta i tercera edat.

Amamanta i el seu taller de lactància de Paiporta col·labora amb l’ajuntament en les activitats proposades per al dia de la Infància el 15 de juny. Aqueix dimarts a la vesprada, en la Plaça Major de Paiporta col·locarem un Punt d’Informació d’Amamanta i una exposició fotogràfica de lactància materna, titulada “Lactància materna i apoderament”.

Comptarem amb la xarrada del nostre volgut Jose Mª Paricio, pediatre de referència en lactància materna responsable d’APILAM i autor de llibres com “Tu eres la millor mare del món” i “El llibre de la lactància”. La xarrada titulada “Cures dels menors de 0 a 3 anys” serà el dimarts a les 19.30h en la Plaça Major de Paiporta. L’assistència és lliure i gratuïta, molt recomanada per a mares, pares, embarassades i familiars amb interés en la criança respectuosa. En l’estand d’Amamanta tindrem els seus llibres, per si t’interessa tindre’ls i que l’autor te’ls puga signar.

Et deixem el programa complet del dia de la Infància de Paiporta Saludable.

Si t’ho pergueres, pots veure unes quantes images i vídeo a la nostra GALERIA