Taller de tallers de lactància

El pròxim divendres 2 de juliol a les 17.30h des d’Amamanta us oferim un Taller de tallers de lactància. Aquestes reunions les realitzem cada 2 mesos per a donar suport, impulsar i promoure la creació de tallers de lactància. Participen les assessores i professionals que estan al capdavant de tallers, o aquelles que tenen interés en el funcionament o a posar en marxa un nou taller. Pots conéixer una mica més sobre el Taller de tallers (Tdt) punxant l’enllaç.

Aquest serà un Tdt especial, ja que comptarem amb l’alumnat del Pràcticum de Psicologia d’aquest curs i amb la seua tutora MªJosé Lerma, perquè ens aporten la seua visió externa i acadèmica de l’observat en els tallers, des del punt de vista de la Psicologia.

La participació és oberta i gratuïta, es realitza via Zoom, ID 826 9562 1236, no és necessari inscriure’s però si que agraïm que ens aviseu de la vostra participació amb un correu electrònic a: secretaria@amamanta.es
Us esperem.