La IHAN lliura els Guardons a 8 CS del Departament de Salut de L’HGUV

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de lliurament de Guardons de la IHAN-Unicef als 8 centres de salut del departament de l’Hospital General de València que han aconseguit acreditar-se com a Centres IHAN. És la primera vegada a Espanya que es fa una acreditació conjunta.

L’acte ha estat presidit per la secretària autonòmica de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, Isaura Navarro, que ha estat acompanyada per la directora gerent de l’Hospital General, Inmaculada Renart; el director mèdic d’Atenció Primària, Ricardo Salcedo; la presidenta de la IHAN, Salomé Laredo, i el president del Comité Autonòmic de la Comunitat Valenciana Unicef-Espanya, Jorge Cardona; sens dubte un suport molt gran a la lactància materna.

Amb aquests 8 centres de salut, la província de València ja compta amb 10 centres amb l’acreditació IHAN, el primer va ser el de la Fuensanta i posteriorment el de Montcada. Un gran esforç que implica el personal sanitari i no sanitari del departament, a treballar protegint la lactància materna. Un exemple a seguir per altres departaments.

La nostra enhorabona als centres de salut de: Paiporta, Nou Moles, Picanya, Picassent, Alaquàs, Torrent I i II i San Isidro, les mares, els seus bebés i la societat en general es beneficiaran d’aquest treball tan necessari.

Si vols conéixer més sobre les Fases d’acreditació per a hospitals i centres de salut punxa l’enllaç.