Homenatge a Carmen Mª Pons, matrona de Benimámet

El 4 de juny, Benimámet va organitzar un acte en homenatge a Carmen Mª Pons, matrona del Centre de Salut, que després de 26 anys de dedicació professional i personal, s’ha jubilat envoltada d’afecte i reconeixement.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Benimámet, l’Associació de veïns, el Centre de Salut, Amamanta i les mares i pares del taller de lactància, es va realitzar en el mateix carrer del centre de salut. Cadascun dels sectors va dedicar unes paraules d’agraïment a Carmen Mª i un detall de record, carregats de sentiment, emoció i alguna llàgrima difícil de contindre.

Carmen Mª, és la responable i impulsora del taller de lactància del Centre de Salut. Un taller que per les seues característiques nomenem “Taller màgic”, pel que aporta a les mares, l’empoderament que ofereix, l’amor, cura i acompanyament que han compartit tots aquests anys les mares, pares i bebés, que han assistit cada setmana.

No és d’estranyar que a l’acte acudiren mamàs, papàs, xiquets i xiquetes (ben crescuts), àvies,…. perquè Carmen Mª ha acompanyat a diferents generacions de dones en la seua etapa com a matrona del Centre de Salut de Benimámet.

Pots veure l’acte de celebració punxant el vídeo i les fotos en la nostra Galeria. Us deixem algunes imatges de Carmen Mª i el seu màgic taller.