‘Lactància i cures infantils’ xarrada-taller en l’espai Crecer en La Coma

Dins de l’acord de col·laboració entre Amamanta i l’Associació Crecer en La Coma, de Paterna, oferim aquesta interessant xarrada per a embarassades i mares on es tractaran temes tan importants com la cura de la mare i del bebé després del naixement, la lactància materna, falsos mites entorn de la lactància, perills i inconvenients de la lactància artificial, etc.

Aquesta xarrada-taller serà a càrrec d’Ana Vicente, assessora de lactància d’Amamanta i agent de salut de base comunitària (EVES-València), acompanyada per Amparo García, assessora de lactància i Pilar Escriche assessora de lactància i IBCLC. La xarrada es realitzarà de manera presencial en les instal·lacions de l’Associació Crecer en La Coma, C/ Silla 2n sota-esquerra, el dissabte 5 de juny a les 11h, seguint les mesures sanitàries vigents en l’actualitat.

L’Associació Crecer en La Coma està formada per veïnes i veïns del Barri de la Coma a Paterna (València) i activistes pels drets de les persones vulnerables que, des de fa diversos anys, actuen col·lectivament per a superar les situacions de desemparament, pobresa i exclusió que pateixen en el barri.

Són molts els programes, projectes i plans d’actuació que administracions, fundacions i altres han desenvolupat en el barri. Aquest tipus d’intervencionisme deixa als i les afectades en un segon pla, convertint-los en usuaris d’aquests recursos, en espectadors/as, esperant el canvi social que anaven a portar les polítiques de Benestar Social. Hui, les persones que van arribar de xicotetes al barri, viuen la infància de les seues xiquetes i xiquets amb el temor i la preocupació que visquen i repetisquen les “mateixes històries”, amb la sensació que poques coses han canviat i la necessitat de prendre la iniciativa per a provocar el canvi que esperen al seu voltant.