D’Amamanta, amb tota la nostra estima…

Es va acabant un any molt complicat per a totes les persones, però especialment per a les mares.

La pandèmia i les mesures per a enfrontar-la han donat lloc a situacions de flagrant violació dels drets de les mares i les criatures. Dones que han arribat al part sense classes de preparació maternal, sense possibilitat de trobar suport presencial en tallers, sense un adequat acompanyament presencial en la sanitat pública, que han parit sense acompanyament, que han parit amb mascareta, bebés que han sigut separats de les seues mares en nàixer per temor al contagi, lactàncies que han sigut interferides o impedides per separació forçosa…

Sense oblidar el confinament i l’aïllament social que han multiplicat la soledat de les mares i portat al límit a milers de famílies sense ajudes a la conciliació, evidenciant la falta de protecció política i social de la maternitat.

Davant tots aquests fets, Amamanta ha seguit al costat de mares i famílies, denunciant les injustícies comeses contra mares i criatures, i acompanyant, informant i ajudant a milers de mares en les seues lactàncies.

A totes les que ens heu buscat, a totes les que ens heu donat suport, a totes les que ens heu recomanat, us desitgem unes bones festes, sostenibles, corresponsables i plenes d’empatia i amor.

Et deixem aquest vídeo que hem elaborat amb molt d’afecte a partir de les fotos que ens han enviat les mares que participen en els tallers virtuals i de les nostres assessores.

https://youtu.be/xcEFqi52mBo