Taller temàtic sobre deslletament respectuós

Es diu que quan naix un bebé, naix una mare i afegiria que també una lactància…

Igual que el bebé creix i es converteix en xiquet o xiqueta… La lactància, evoluciona, la relació entre mare i bebé canvia i passa per molts estats fins que, inevitablement, arriba la fi de la lactància.

Aquest final no té perquè ser traumàtic i hem de veure-ho com una cosa positiva, ja que, encara que és el final d’un camí meravellós també és el principi d’una nova forma de relació entre mare i hij@

Des d’Amamanta la nostra major meta és acompanyar a les mares perquè les seues lactàncies siguen reeixides, satisfactòries i duradores, però sabem que aquestes lactàncies tenen un final i que aquest final també necessita acompanyament, ja que, moltes vegades el deslletament desperta sentiments i situacions difícils de gestionar tant a nivell físic com emocional.

En el taller es tractarà el deslletament sempre des d’un punt de vista respectuós, centrant-nos en trobar eines, per a dur-lo a terme de la millor forma per a tots dos, i sobretot intentant entendre i acompanyar tant les necessitats del xiquet com les de la mare.
Ja que, la lactància és cosa de dues, mama i bebé, són ells i només ells els que decideixen quan i com posar final a aquesta.

Us convidem a participar en aquest meravellós viatge cap al principi d’una nova etapa!

Pots participar divendres que ve 20 de novembre a les 17.30h, a través de la plataforma Zoom, amb ID 816 1348 1541. El taller és gratuït i no necessites inscriure’t prèviament. Recorda, els tallers temàtics no es graven.