La IHAN fa entrega dels seus Guardons als Hospitals i Centres de Salut

Divendres passat 28 de febrer, la IHAN, iniciativa per a la humanització del naixement i la lactància, va fer lliurament en el Ministeri de Sanitat a Madrid dels Guardons que acrediten a Hospitals i Centres de Salut haver obtingut la seua certificació com a centres IHAN. Un merescut reconeixement per l’enorme esforç que representa que aquestes institucions i les persones que en elles treballen complisquen amb tots els passos marcats per la IHAN perquè siguen reconeguts com a centres que cuiden, protegeixen i promouen un naixement respectat i la lactància materna.

A l’acte, celebrat en el Ministeri de Sanitat van acudir més de 200 professionals sanitaris de tota Espanya. Esperem que els centres i hospitals de la nostra Comunitat continuen treballant en aquest camí, i l’any vinent puguem celebrar la seua acreditació. Des d’Amamanta tot el nostre suport i reconeixement.