12 Març: Xarrada sobre ‘Efecte de les tecnologies en la infància’ a Silla

Penses que les pantalles ofereixen noves formes d’aprenentatge al teu fill/a? T’agradaria conéixer noves eines de joc i entreteniment? Sents que les pantalles estan integrades en el seu dia a dia? T’agradaria conéixer-ho tot sobre les tecnologies en els més xicotets?

Amamanta, en col·laboració amb les psicòlogues d’ABINES, t’ofereix aquesta interessant xarrada sobre un tema molt actual, l’ús de les tecnologies en la infància. Durant la xarrada Paula Martínez (Psicòloga clínica infantil i juvenil) i Elisa Crego (Psicòloga perinatal i infantil), ens parlaran dels diferents usos de les tecnologies, de si són necessàries, ús i abús, conseqüències de l’abús, pautes per a pal·liar aquesta necessitat, bon ús de les noves tecnologies, eines de control parental i alternatives a les noves tecnologies.

La xarrada serà dijous que ve, 12 de març a les 18.30 h en el saló de plens de l’Ajuntament de Silla. L’entrada és gratuïta, però necessitem que t’inscrigues, tot indicant si vas acompanyada, en: inscripciones@amamanta.es

Més informació sobre ABINES prement ací.