LLISTAT DE TALLERES DE LA COMUNITAT VALENCIANA

DES DE MARÇ DE 2020 SUSPENEM L’ACTIVITAT PRESENCIAL FINS QUE L’ESTAT D’ALERTA SANITÀRIA ENS PERMETA TORNAR DE FORMA SEGURA PER A LES FAMÍLIES I VOLUNTÀRIES. LES NOSTRES ACTIVITATS ES REALITZARAN DE MANERA ONLINE A TRAVÉS DE XARRADES I TALLERS VIRTUALS (punxa per a accedir als horaris). ELS TALLERS ALIENS A AMAMANTA QUE APAREIXEN EN EL SEGÜENT LLISTAT POT SER QUE TAMPOC S’ESTIGUEN REALITZANT ACTUALMENT.

Aquest llistat s’actualitza diverses vegades a l’any, l’última versió és de MARÇ 2020.

El llistat conté la informació que recollim sobre els tallers de lactància que es realitzen a la Comunitat Valenciana: lloc, hora, telèfon, persona responsable, departament de salut i si estan vinculats a Amamanta o es troben en alguna de les fases d’acreditació per a aconseguir el Guardó IHAN, pel seu treball conjunt de protecció i promoció de la lactància.

La manera d’actualitzar el llistat és a partir de trucades telefòniques que realitzem als Centres de Salut de cada departament, preguntant a les matrones per les dades del taller.

Si eres professional sanitari i el teu taller no està recollit en el llistat o ha canviat les dades, per favor contacta amb la responsable del llistat per a informar de les dades correctes i així ajudar-nos a mantindre’l actualitzat: barbara@amamanta.es

PREMENT ACÍ POTS DESCARREGAR-TE EL LLISTAT DE TOTS ELS TALLERS DE LACTÀNCIA DE LA NOSTRA COMUNITAT