Agenda de lactància materna 2025 participes?

Obrim el termini per a participar en l’Agenda de lactància d’Amamanta de 2025.

L’agenda és un altre dels projectes que realitza Amamanta cada any per a visibilitzar i normalitzar la lactància materna mostrant-la com una cosa natural i quotidana.

Si vols participar necessitem que ens envies per correu electrònic a secretaria@amamanta.es abans del 30 de juny estes 3 coses:

  • La teua foto bonica de lactància. Revisa que tinga suficient resolució, per damunt de 300kb (les fotos enviades per whatsapp solen perdre resolució i en imprimir eixiria borrosa)
  • Una frase, paràgraf propi o una cita, del que el moment de la foto, la teua maternitat o la teua lactància hagen suposat per a tu.
  • El teu consentiment per escrit i firmat autoritzant-nos a l’ús de la imatge en este projecte. Pots descarregar-ho en pdf ací. Sense este document firmat, no podem acceptar la teua foto.

Enguany, com a novetat, realitzarem una exposició fotogràfica a partir de la selecció d’un número determinat de les imatges rebudes per a l’agenda. Es comunicarà a les persones seleccionades, s’imprimiran les imatges i s’exposaran durant el mes d’octubre a la sala d’exposicions del Centre Social de La Cañada (Paterna) amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna.

Gràcies per la teua participació.