Nou voluntariat hospitalari a la Ribera

Amamanta ha firmat hui el conveni de col·laboració amb l’Hospital de La Ribera per a poder iniciar voluntariat hospitalari en este centre. Molt prompte les mares del departament podran trobar a les nostres assessores treballant al costat del personal sanitari per a acompanyar l’inici de les seues lactàncies.

L’acte es va iniciar amb una xarrada a càrrec de Raquel Sarabia, coordinadora del voluntariat d’Amamanta, per a explicar l’origen i funcionament d’este projecte, i a continuació Esther Coronado, presidenta d’Amamanta, va firmar el conveni al costat dels màxims representants de l’Hospital de La Ribera. Este projecte està emparat per l’Acord de col·laboració entre Amamanta i la Conselleria de Sanitat, renovat en 2023, i que abasta els 10 departaments de salut de València i el d’Elda (Alacant)

Agraïm especialment a la gerent de l’hospital, Rosa Isabel Ribes; a la pediatra Cristina Martínez; a la supervisora d’infermeria en pediatria i nounats, Lorena Camarasa; i a la supervisora de comares de paritori i maternitat Lucía Selfa, per la seua implicació impulsant el comité de lactància i el voluntariat hospitalari.

Enhorabona a les companyes que ho han fet possible amb la seua generositat, esforç i dedicació.

Més informació sobre el voluntariat i com ser voluntària punxant l’enllaç.