Xarrada ‘Ser mare des del SER’ al Taller de Sant Marcelí

“Ser mare” són dues paraules que estem acostumats a escoltar, i a les quals donem connotacions diferents segons la nostra experiència i etapa de la vida en la qual ens trobem. Quan parlem de ‘ser mare’ parlem des del ‘Ser’ o des del ‘s’ha de ser’ des d’una perspectiva conscient i reflexiva?

El rol de ser mare o pare ens obri a descobrir quins patrons guien el nostre dia a dia. La maternitat es converteix en un camp adobat de dubtes, temors, inseguretats… en qual moltes vegades ens sorprenem prenent decisions i actuant en contra del nostre vertader sentir.

L’arribada d’un nou Ésser a la família ens ofereix l’oportunitat de posar en pràctica tot allò en el que veritablement creiem. I això, dins d’una cultura basada en la preocupació i la por, requereix arriscar-se a soltar velles creences, atrevir-se a confiar en una mateixa i permetre’s gaudir de l’experiència, siga aquesta com siga.

Aquestes interessants reflexions les compartirem i ampliarem de la mà de Mª José Lerma, psicòloga i coach ontològic, el dilluns 26 de febrer a les 18.00h en el taller de lactància del Centre de Salut de Sant Marcelí, al primer pis.

La xarrada és oberta i gratuïta, però l’aforament és limitat, has d’inscriure’t al correu inscripciones@amamanta.es. Pots vindre acompanyada del teu bebé i la teua parella