Assemblea Anual de Sòcies i Cerimònia Clausura Curs Assessores

Amamanta celebra el dissabte 3 de febrer l’Assemblea anual de sòcies en la seu central de Vilamarxant. L’acte tindrà lloc a les 10h en primera convocatòria, 10.30h en segona convocatòria (en cas de no aconseguir el quòrum necessari a les 10h). L’ordre del dia:

  1. Lectura i aprovació de l’acta anterior.
  2. Tancament del 2023. Presentació de comptes i Memòria d’Activitats.
  3. Programa de 2024 i pressupost.
  4. Composició junta directiva 2023. Ratificació de càrrecs altes i baixes de vocalies.
  5. Precs i preguntes.

En finalitzar l’assemblea, hi haurà un xicotet tentempié i continuarem amb la Cerimònia de Clausura de la XIII edició del Curs d’Assessores, en la qual es farà lliurament dels diplomes a les noves assessores d’Amamanta i coneixerem a la guanyadora del millor Treball d’Acompanyament presentat en el curs.

Us esperem