El somni del bebé és un tema que preocupa moltes vegades als pares, sobretot perquè quan naix el bebé ens creguem unes expectatives respecte al seu descans que moltes vegades no es complixen, a vegades condicionades per comentaris del nostre entorn. El somni del bebé no té res a veure amb el de l’adult, i esta és una premissa de la qual tots i totes hauríem de partir.

Per a parlar de Somni infantil, us oferim esta enriquidora xarrada oferida per Rosa Furió, comare i assessora de somni infantil. Rosa ens ajudarà a conéixer com és el somni infantil i com evoluciona i canvia al llarg de la vida, a aprendre a identificar les etapes per les quals passarà el nostre bebé, comprendre què és normal i què no respecte al somni, explorar les eines que et poden ajudar a descansar millor, identificar les causes dels despertars del teu fill/a, per a poder minimitzar-los, entendre les diferents peces que afavorixen d’una bona higiene de somni: ambient, migdiades, horaris, rutines, fomentar un somni segur: llit familiar, etc.

La xarrada serà el dimarts 16 de gener a les 17h en el Taller de lactància de Paiporta, en el centre de salut (C/ Catarroja, 30)

La xarrada és oberta i gratuïta. En cas de completar-se l’aforament, es donarà prioritat a les sòcies d’Amamanta.