Taller de ioga amb bebés a Villena

El taller de lactància de Villena ha preparat un taller especial per a practicar el ioga amb els nostres bebés impartit per Teresa Domene , professora de Ioga.

En este taller treballarem des de la respiració el moviment conscient que compense els efectes de maternar, atés que sempre tendim a crear mals hàbits posturals en esta etapa, a més de potenciar la psicomotricitat i la consciència pròpia del cos en el bebé, augmentant el vincle m(p)adre i bebé. També a través de les neurones espill descobriràs formes per a relaxar-te amb el bebé, aprenen imitant, si tu estàs tranquil@, el teu bebé podrà calmar-se més fàcilment.

Serà el divendres 22 de desembre a les 11h, en l’Espai Jove de Villena, C/ Bodegas 8. És obert i gratuït però per a assistir és necessari inscriure’s prèviament en el WhatsApp 646 67 30 38.