Taller de tallers de lactància. Vilamarxant

El pròxim dissabte 2 de desembre a les 10.30 h des d’Amamanta realitzarem un Taller de tallers de lactància, en la seu d’Amamanta a Vilamarxant (Centre de Convivència, primer pis)

Aquestes reunions de Taller de tallers (Tdt) es realitzen cada 2 mesos per a donar suport, impulsar i promoure la creació de tallers de lactància. Participen les assessores i professionals que estan al capdavant de tallers, o aquelles que tenen interés en el funcionament o a posar en marxa un nou taller. Un espai per a compartir experiències del taller, donar-nos suport les unes a les altres, compartir recursos, …. en suma, cuidar-nos per a poder cuidar a les mares que acompanyem des dels tallers de lactància.

Pots conéixer una mica més sobre el Taller de tallers (Tdt) punxant l’enllaç.

La participació és oberta i gratuïta, no és necessari inscriure’s però sí que ens agradaria conéixer la vostra assistència prèviament, escrivint al correu electrònic: secretaria@amamanta.es.