Xarrada sobre ‘Porteig Segur’ en Villena

Des d’Amamanta et proposem aquesta interessant xarrada teoricopràctica sobre Porteig segur.

Portejar al nostre bebé ens permet fer les tasques quotidianes del dia a dia alhora que satisfem les necessitats fisiològiques del nostre bebé, afavoreix la lactància, enforteix el vincle del bebé amb el seu cuidador…. Aquests són només alguns exemples del que ens dona el porteig.

Però… tots els porta bebés són ergonòmics i segurs per a nosaltres i els nostres bebés? La realitat és que no….

Al llarg de la xarrada parlarem de la importància del porteig per al correcte desenvolupament dels nostres bebés. Explicarem com ha de ser un bon porteig perquè siga beneficiós tant per al bebé com per al portador tenint en compte l’ergonomia. També desmentirem mites relacionats amb el porteig i aprendrem a diferenciar un porta bebé ergonòmic d’un que no ho és. I finalitzarem familiaritzant-nos amb els tipus de porta bebés que podem trobar en el mercat i veurem exemples d’ús.

La xarrada serà a càrrec de Juana García i Ana Ibáñez, fisioterapeutes pediàtriques, el divendres 27 d’octubre a les 11 h en el Taller de lactància de Villena, situat en l’Espai Jove, C/ Bodegues 8, de Villena.

Esta xarrada és molt recomanable per a embarassades i famílies. Pots vindre acompanyada, de fet és molt interessant que acudisques amb la persona adulta que compartirà el porteig amb tu, així apreneu juntes. Porta el teu porta bebé per a practicar.

La xarrada és oberta i gratuïta, però és necessari inscriure’s per WhatsApp al 670231158.