Conferència Alberto Soler: ‘Tinc un nus en la panxa’

Tornar al col·le, començar l’escoleta, tornar al treball… en suma, la separació és una situació que genera estrés en la parella, però sens dubte, en els nostres fills i filles. Si a nosaltres, adults, se’ns forma un nus en la panxa, als xicotets més.

Des d’Amamanta t’oferim aquesta interessant conferència a càrrec del psicòleg i divulgador Alberto Soler, benvolgut col·laborador d’Amamanta des de fa anys.

Alberto és psicòleg, fundador i codirector de la Clínica de psicologia Alberto Soler, de València, al costat de la seua dona Konxín Roger (sòcia d’Amamanta). Tots dos són responsables del videoblog: Píndoles de Psicologia, en el qual cada setmana tracta un tema diferent relacionat amb el creixement personal i la criança dels fills. És autor al costat de la seua dona Konxín de 2 llibres per a acompanyar la criança respectuosa i l’educació dels nostres fills: ‘Fills i pares feliços’, ‘Xiquets sense etiquetes’; i de 2 contes: ‘Tinc por’ i ‘Tinc un nus en la panxa’.

Aquest últim conte és el que inspira la xarrada amb el mateix títol, que pretén orientar a les famílies sobre l’ansietat, por i estrés que pateixen els nostres fills i filles, a fi de comprendre aquests sentiments i emocions per a acompanyar-los de manera saludable.

Podràs gaudir i aprendre sobre aquest tema divendres que ve 22 de setembre a les 18 hores en el Centre Social de La Pobla de Vallbona, situat en la C/ Senyera 31. Per a assistir has d’apuntar-te en el mail inscripciones@amamanta.es indicant nom i cognom dels adults assistents; si eres sòcia, indica-ho. L’aforament és limitat, però les sòcies d’Amamanta sempre tenen prioritat.

Durant la jornada oferirem el racó de les sòcies d’Amamanta en el qual tindrem els llibres d’Alberto Soler, per si vols que te’l signe en finalitzar.